Autoškola N-RED s.r.o.
Nám. Bélu Bartóka 21/500 Veľký Meder 93201

Hívjon minket!

+421 915 895 477

Küldjön e-mailt!

autoskolasenga@gmail

Munkaidő

H - P: 08.30 to 18.00

Gyakran ismételt kérdések

Jó választás

A N-RED Autósiskola evtizedek óta működik. A számos nálunk megszerzett  jogosítvány is tanusítja, hogy tapasztalt oktatóink mindent megtesznek, hogy ne csak jogosítványt szerezzen, hanem biztonságosan tudjon közlekedni friss vezetői engedélyével.

Kategóriák

Az alábbi kategóriákat és kombinációikat oktatjuk:

Személygépkocsi  -  B
Motorkerékpár  -   AM, A1, A2, A3 
Tehergépjármű   -  C
Traktor  -  T
Pótkocsi  -  E

Az árjegyzéknél részletesebben megtalálod kurzusainkat.

Jelentkezés

Töltse le weboldalunkról a jelentkezési nyomtatványokat. A nyomtatványokat töltse ki a mellékelt minta alapján, majd a nyomtatvánnyal menjen el orvosi alkalmassági vizsgálatra. Mitután megszerezte az orvosi igazolást adja le a nyomtatványt az autósiskolában. A jelentkezéskor 200 euró előleget kell befizetni.

Árak

A kurzus ára tartalmazza az első vizsgára való felkészítést. Ezen felül fizetnie kell majd az orvosnál a vizsgálatért (kb. 25 euró) illetve a vizsga díját (33 euró személyképkocsira). Más költsége ezen felül nem lesz.

Részletfizetés

Igen, rendelkezünk részletfizetési lehetőségekkel. A jelentkezéskor 200 euró jelentkezési díjat kérünk, amit természetesen a kurzus árába beszámítunk. A vezetések előrehaladásának ütemében kell fizetni. A teljes összeget a kurzus tervezett befejezése előtt két héttel kell befizetni

A vezetések ütemezése

Általában heti 2-3 alkalommal tartunk vezetési órákat, de az órák számát és ütemezését a diákok igényeihez igazítjuk. Rugalmas órarendünk lehetővé teszi, hogy akár a munka vagy iskolai elfoglaltságok mellett is tanulhasson.

Vezetési óra mulasztása

Kérjük, jelezze időben, ha nem tud részt venni egy órán, hogy újra ütemezhessük. Amennyiben nem jelenik meg a tervezett vezetési órán és nem jelzett időben, akkor pótdíjat számítunk fel. Az időpontok betartását előre is köszönjük.

További kérdése van

Amennyiben a fenti válaszok között nem talált megoldást a kérdésére, hagyjon üzenetet nekünk

A legtöbbünk életében elérkezik az az idő, amikor önállóan szeretnénk közlekedni autóval, menetrendek, megállókban való várakozások, tömegben való zsúfoltság nélkül.
Az N-Red autósiskola feladata, hogy segítsen célja megvalósításában.

Telefon

+421 915 895 477

E-mail

autoskolasenga@gmail.com

Cím

N-RED autoškola
Námestie Bélu Bartóka 500,
932 01 Veľký Meder